Wandelen, fietsen en varen

Wandelen, Fietsen, Varen, Suppen, Golfen

Wandelend vertrekken vanuit de B&B aan het Haviksdijkje waar u direct kunt starten met de Haring en Hennep route en genieten van de polder. Of met de wandelkaart door het Land van Leeghwater.

Een wandeling van 1 uur door het historische centrum van het pittoreske De Rijp mag niet ontbreken. Een brochure is bij VVV De Rijp verkrijgbaar.

De Eilandspolder, ook wel Land van Leeghwater genoemd maakt deel uit van Nationaal Landschap Laag-Holland.

Of op de fiets erop uit. Meerdere routes met o.a. de Haring en Hennep fietsroute, Leeghwater route, Pontjes route of fietsen door het werelderfgoed van de Beemster met de Beemster fietsroute; er is keuze genoeg. U kunt een e bike huren bij Foets Zij komen de fiets brengen en halen bij de B&B, zodat u ook vanuit hier kunt starten.

Om te varen kunt u gratis gebruik maken van onze 2-persoons kano of 2-persoons kajak. Zwemvesten zijn aanwezig. Maar u kunt ook een fluisterboot huren en een heerlijk dagje varen, genietend van de natuur en de vele vogels die hier leven. Ook zijn er vaarexcursies mogelijk met gids. Fluisterboot kunt u huren in De Rijp bij:

De Gouw

Het Ouweland

Driehuizen bij De Vriendschap

Maar ook Suppen is een leuke activiteit op het water. Supboards zijn te huur bij Supschermer of met de allernieuwste fiets-sup het water op, die je Bij Ernst kan huren

Golfen in de Beemster

Wilt u uw hobby graag blijven uitoefenen, dat is ook mogelijk in de Beemster bij Kavel 2

Wellness ook in de Beemster

Relaxen en ontspannen kunt bij  Fort Resort Beemster. Achter de historische muren van het fort gaat een bijzondere wellness schuil met een heerlijk aanbod  van sauna’s, baden, restaurants en een prachtige spa.